Sinun osuuskauppasi

Prisma Kauppakassin tilat rakentumassa Seinäjoelle

Prisma Seinäjoen ruoan verkkopalvelun noutopisteen rakentaminen on käynnistynyt Prisman Seinäjoen puoleiseen päätyyn. Palvelu avataan ennen kesää.

Tangokuningatar uskoo kokemuksen voimaan

Viidennellä yrittämällä tangokuningattareksi valittu Pirita Niemenmaa antaa osan voitostaan ABC Seinäjoelle. Oma työtiimi tuki kaikin tavoin voittajan matkaa.

Yritysmyynti puhaltaa uudella voimalla

Eepeen alueen uutena S-Business yritysmyyntipäällikkönä aloittanut Timo Ranta-Lassila rakastaa myyntityötä, järjestelmällisyyttä ja siivekkäitä autoja. Jokainen eepeeläinen on myös yritysmyyjä, hän korostaa.

Kokkeja kaukaa kotoa

Filippiineiltä Suomeen töihin muuttaneet kokit Michael Gerald Capa ja Art Jayson Garcia tuovat ABC Seinäjoelle kansainvälistä osaamista ja positiivista energiaa.

Prisman uusi ilme toi heti kasvua

Prisman lokakuun lopussa valmistunut muodonmuutos näkyi heti myynneissä: päivittäistavaran ja pukeutumisen päivämyynnit ovat kasvaneet 15–20 prosenttia edellisvuodesta. Tavaratalonjohtaja Mikko Sihto esittelee uudistuksen kohokohdat.

Kauneudelle yhteinen palvelukeidas

Emotion ja Prisman parturi-kampaamo muuttivat syksyllä yhteen. Uusissa tiloissa palvelee nyt jopa 30 kauneudenhoitoalan ammattilaista.

Eepeen marketkauppa uudistuu seitsemän myymälän vuosivauhtia

Eepeen marketkaupan uudistuslistalla on tavoitteena toteuttaa ensi vuonna seitsemän myymälää. S-market Lehtinen muuttaa kevään aikana Mega-keskukseen. Siirto tuli ajankohtaiseksi, kun nykyisen kiinteistön omistaja kertoi purkavansa kiinteistön ja rakentavansa sen tilalle kerrostaloja.

”Tästä tulee meidän paikka”

Kauhavalla vietettiin erityistä päivää 8. marraskuuta, kun vuosia odotettu uusi liikekeskus avasi ovensa. Uudella ABC:lla ja S-marketissa kävi avauspäivänä 2 500 maksavaa asiakasta.

Joulumuistamiset keskussairaalan pikkupotilaille

Toistakymmentä vuotta jatkunut perinne jatkuu, ja Eepee kohdistaa jälleen joulumuistamisensa Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle. Lastenosasto saa käyttöönsä 1 500 euron lahjakortin vapaavalintaisiin hankintoihin Hyllykallion Prisman käyttötavaraosastoilta.

Eepee myy paljon lähiruokaa

Eepeen marketkaupan valikoimista vastaava Kimmo Mylläri pitää huolta siitä, että Eepeen ostot sisältävät mahdollisimman paljon lähiruokaa. Makuja meiltä -tarra kertoo, mitkä tuotteet tulevat läheltä.

Eepeeläinen 4/19 ilmestyi

Vuoden viimeinen henkilöstölehtemme leijuu avajaishumussa, kun loka-marraskuussa saimme viettää neljät avajaiset. Samalla katseet kääntyvät tulevaan: yritysmyynnin uuteen puhtiin, konttorin väen työhön järjestelmäuudistusten parissa, marketkaupan ekotekoihin – ja myös Eepeen oman tangokuningattaren Pirita Niemenmaan kuulumisiin.

”Nyt on valinnanvaraa ja avaruutta”

Maakunnan kaupalla oli historiallinen päivä 14. marraskuuta. Samalla hetkellä, kun kansa ryntäsi ja jonotti Ideaparkiin, Kortesjärvellä leikattiin avajaisnauhaa upouudessa S-marketissa.

Ess Autotalo sai harjoittelijan Peugeotin juurilta

Erasmus-vaihto toi automekaanikoksi opiskelevan Maxime Carrierin kuukaudeksi tutun merkin pariin Ess Autotalolle Seinäjoelle.

Prisman palvelu paranee pääasioissa 

Prisman parturi-kampaamo on kokenut syksyn aikana melkoisen muodonmuutoksen. Kun Emotion muutti sen yhteyteen, tiloissa palvelee yhteensä 30 kauneudenhoitoalan ammattilaista. 

S-Business-kortin suosio kasvaa, eikä ihme!

Miltä kuulostaisi koroton ja kuluton maksukortti, joka antaisi 30 päivää maksuaikaa ja josta saisit yrityksesi kirjanpitoon kuukausittaisen koontilaskun, jossa kuittitiedot ovat valmiina?

Prisman moottori vahvistuu

Ruokaosasto on Prisman moottori, joka halutaan pitää huippukunnossa. Samalla tavaratalon sisään rakentuvat omat maailmansa lapsille, sisustajille ja tietokonepelien ystäville.

Eepeeläinen 3/19 ilmestyi

Eepeen isoimmat muutoksen tuulet puhaltavat tällä hetkellä Hyllykalliolla, Kauhavalla ja Kortesjärvellä. Hyllykallion Prismassa on meneillään muodonmuutos, jossa käydään läpi kaikki osastot hyllymetri kerrallaan. Kauhavalla uuden liikekeskuksen rakentaminen etenee mallikkaasti, ja Kortesjärvellä S-market on muutamassa uusiin isompiin tiloihin. Uudessa Eepeeläisessä esittäytyvät myös S-Pankin tiimi, luottokumppanit Kiinteistöässä ja SeAMK sekä uusi sisäinen tarkastaja Annika Kurhela.

Ostamisen helppous vahvistuu Prismassa 

Hyllykallion Prismassa on viime aikoina pyörinyt asiakkaiden lisäksi myös rakentajia. S-Pankin ja Emotionin valmistuttua työmiehet ovat siirtäneet katseensa kaupan puolelle. 

Maiseman mitalla kokoustilaa

Asiakkaat osaavat joskus yllättää. Näin kävi Original Sokos Hotel Lakeudelle, joka valittiin asiakastyytyväisyyden perusteella ketjun parhaaksi kokoushotelliksi. 

Ravintolamaailman tiimi näytti kykynsä 

Hyllykallion Prisma Ravintolamaailma palkittiin hiljattain vuoden 2018 ketjun parhaana. Millä eväillä noustaan Suomen huipulle? 

”Laskutaidot piti ensin osoittaa käsipelillä”

Heinäkuussa eläkkeelle jäävä Arja Lindfelt-Koivumäki on tehnyt Osuuskaupan palveluksessa historiallisen pitkän, kohta 50 vuotta jatkuneen työuran. Arja oli vasta 15-vuotias aloittaessaan työt Alahärmän Osuuskaupassa heinäkuussa 1969.

Auringosta virtaa uusiin S-marketeihin 

S-ryhmästä tulee yksi Suomen suurimmista aurinkosähkön tuottajista ja käyttäjistä, kun noin 40 toimipisteen katolle asennetaan aurinkopaneelit. Eepeessä aurinkopaneeleita asennetaan tänä vuonna kolmeen uuteen S-marketiin. 

Eepeeläinen 2/19 ilmestyi

Kesän Eepeeläisessä kerrotaan Hyllykallion Prisma Ravintolamaailman tiimistä, joka palkittiin vuoden 2018 parhaana. S-ketjun parhaan kokoushotellin tittelin sai Original Sokos Hotel Lakeus. Lisäksi on asiaa Prisman uudistuksesta, ABC-ketjun tuotekehitystyöstä ja kesätyöntekijöitä on muistettu omilla aakkosilla. >> Lue kokonaan

Emotion muuttaa arjen askeliin

Emotion ottaa jännittävän askeleen muuttamalla sinne, missä ihmiset liikkuvat arkiostoksilla. Hyllykallion Prisman vilkkain kauppakäytävä saa pinkin piristyksen äitienpäiväksi.

Bonuspankista ykköseksi

Hyllykallion Prisman S-Pankin muutto uusittuihin tiloihin tuo asiakkaille lisää yksityisyyttä ja pankille mahdollisuuden kasvaa S-ryhmän parhaaksi asiakaspalvelupisteeksi . Uuden asiakaspalvelupisteen avajaisia vietetään perjantaina 26. huhtikuuta.

Pajuluoman uusi ässä kysyy ja kuuntelee

Tärkeintä on, että saamme luotua uudesta kaupasta pajuluomalaisten näköisen, sanoo 5. huhtikuuta avatun S-market Pajuluoman marketpäällikkö Saana Luotola. Se tapahtuu yhdessä asiakkaiden kanssa.

Eepeeläinen 1/19 ilmestyi

Vuoden ensimmäinen Eepeeläinen esittelee Ess Autotalon tiimin, joka vastuullisuuslupauksensa mukaisesti pitää asiakkaan autosta huolta sen koko elinkaaren ajan. Henkilöjutussa esittäytyy S-market Koskenkorvan marketpäällikkö Johanna Elmeranta. Lue myös tarinat Eepeen uusista yksiköistä: Fafa’sista ja S-market Pajuluomasta, jonka avajaisia vietetään 5. huhtikuuta.

Uudistettu Rosso ja ravintola Fafa’s Seinäjoelle

Eepee avasi torstaina Seinäjoen Epstorille uudistetun Rosson sekä täysin uuden ravintola Fafa’sin. Se tarkoittaa tuvan täydeltä aitoa italialaista tunnelmaa ja maistuvia falafeleja.

Eepee on innostavien työpaikkojen ykkönen

Viime vuoden kolmas sija kirkastui nyt ykköseksi Corporate Spiritin Suomen innostavimpien työpaikkojen vertailussa. Se osoittaa, että Eepeessä on tehty oikeita asioita.

Valoisa Apsi tarjoaa tauon Kristiinankaupungissa

Uudistunut Lähi-ABC Kristiinankaupunki on kuin valoisa keidas talven pimeydessä. Henkilökunnalla on takanaan vauhdikas loppuvuosi, joka alkoi mittavalla remontilla ja jatkui uusien asioiden sekä toimintatapojen opettelulla.

Kauppa palasi isompana Tanelinrantaan

Seinäjoen Tanelinrannan asukkaat saivat lähikauppansa takaisin, kun uusi S-market avasi ovensa marraskuun lopussa. Alue ehti olla ilman kauppaa reilun vuoden.

Eepeeläinen 4/18 ilmestyi

Uusi Eepeeläinen kertoo autokaupan uusista tuulista ja tiimihengen voimasta. Siitä, miten kauppa syntyy, kasvaa ja kehittyy, kun oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa ja tekevät töitä yhdessä. Tutustu myös Eepeen hotellien vastuullisuustekoihin, Omat ostot -palvelun asiakaskokemuksiin ja tietenkin Eepeen tuoreimpiin toimialakuulumisiin.

S-market Tanelinranta viettää avajaisia perjantaina 30.11.

Tiedote 27.11.2018
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, avaa tulevana perjantaina kovasti odotetun S-marketin ja ABC-automaatin Seinäjoen Tanelinrantaan.

Lähimaksu on tätä päivää

Yhä useampi vilauttaa maksukorttiaan päätteeseen koodin näppäilyn sijaan. Lähimaksun suosion kasvu näkyy myös Hyllykallion Prismassa.

Syksyn Eepeeläinen ilmestyi

Tuore Eepeen henkilöstölehti viivähtää vielä kuluneessa kesässä ja maistelee, miten se oikeastaan meni. Millainen oli kesä töissä ja täyttyivätkö terassit? Toinen suuri sana lehdessä on muutos, johon Eepee satsaa nyt monella suunnalla: uusia yksiköitä syntyy, vanhoja uudistetaan, Workplace otetaan käyttöön ja Kivijalka-projekti hioo marketit huippukuntoon.

Kolme miestä ja Ulpu

Johannes Hurme, Joonas Wallius ja Jyri Lehtosaari ovat hurmanneet kokkauksillaan tämän kesän Ulpu Ruokapirssissä. Keskikaupungin yössä Ulpun miehineen löytää Seinäjoen kauppatorilta. Tervetuloa juhlistamaan herkutellen kesän viimeistä viikonloppua. Lakeus Matadorissa työskentelevän vuoropäällikkö Jyri Lehtosaaren ”kesätyö” Ulpu Ruokapirssissä tuo mukavaa vaihtelua arkeen. Alusta lähtien Ulpun matkassa ollut…

Uusi Sale toi valoa Karijoelle

Kunta ilman kauppaa? Pelko ei toteutunut, kun Eepee avasi Karijoelle uutuuttaan hehkuvan myymälän.

Eepeeläisten urapolkuja

Eepee on Etelä-Pohjanmaan suurin palvelualojen työllistäjä. Tutustu uuteen rekryesitteeseen ja eepeeläisten uratarinoihin.

Uudistunut Vaakuna yllättää mediahuoneilla

Original Sokos Hotel Vaakunan muodonmuutos valmistui kesätapahtumien sykkeeseen. Vaakuna muisti uudistuksessaan myös vanhan kinon.

Kesän Eepeeläinen ilmestyi

Eepeessä on aloittanut jälleen kesäpestinsä 200 harjoittelijaa ja 500 kesätyöntekijää. Siitä alkaa monella pitkä tarina Eepeen töissä, kuten tuoreen henkilöstölehden urapolkuja-juttukokonaisuudestakin voi lukea. Tutustu myös voitokkaaseen veikkaustiimiin, kannustaviin coacheihin, kehittävään Kivijalkaan sekä muihin meneviin ja tuleviin uudistuksiin.

Hyvä sauna takaa kunnon unet

Original Sokos Hotel Lakeus satsasi asiakkaiden saunaelämykseen: kahden hengen huoneiden pikkusaunoissa löylyttely on nyt laatusertifioitu kokemus.

ABC Seinäjoki astui Salen aikaan

Eepeen suurimman liikenneaseman uudistus toi Salen valikoimat, raikkaamman sisäilman ja uutta pintaa kuluneiden tilalle. ABC Seinäjoki on nauttinut suuresta suosiosta jo vuodesta 2001 lähtien. Asiakasvirta näkyy luonnollisesti pintojen kulumisena, sillä tilat ovat käytössä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Huhtikuun aikana toteutettu uudistus toi muutamia näkyviä…

Uusi Eepeeläinen ilmestyi

Vuoden ensimmäinen henkilöstölehti kertoo, kuinka Eepeen iskujoukot valmistautuvat kesän pandabuumiin ja muihin uusiin tuulahduksiin. Kysyimme myös, miten pronssisija Suomen innostavimpien työpaikkojen kisassa näkyy eepeeläisten arjessa. Valoisaa kevättä kaikille lukijoille.

Hyvää liki miljoonalla

Ruokajakelun ansiosta hyvä ruoka ei päädy kaatopaikalle ja kaupatkin säästävät biojätemaksuissa. Mikko Kultalahti arvioi Lakeuden ruoka-avun jakeleman ruuan arvon olevan vuodessa liki miljoona euroa. – Seinäjoella hävikkiruokaa kerätään 12 kaupasta ja kolmesta leipomosta. Joka arkipäivä liikkeellä on kaksi pakettiautoa, yhdistyksessä vapaaehtoistyötä tekevä Kultalahti kertoo. Eepee…

Tien päällä ympäri vuorokauden

Ahon Liikenne Oy:n säiliöautot ovat tuttu näky Pohjanmaan ja Keski-Suomen teillä. Kyydissä on polttoöljyä kotitalouksille, maatiloille ja yrityksille sekä bensiiniä ja dieseliä huoltoasemille.

Eepeen toimipaikkaverkosto kasvoi Satulinnaan

Pikkuruinen S-market Satulinna ja sen naapurissa toimiva minikokoinen Buffa&Presso ovat Eepeen tuoreimmat yksiköt. Halkosaaressa sijaitsevan päiväkodin leikkikaupungissa kauppa käy hymyssä suin. Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa elää jokaisen arjessa. Kun pyyntö tuli lähteä mukaan leikkikaupunki Puuhaamoon, vastaus oli empimättä kyllä. Uudenlaisen yhteistyökuvion puuhamiehenä on toiminut S-market Ylistaron marketpäällikkö…

Eepee kuuluu jokaiseen päivään

Juho-Matti Tynilä vei Eepeen asiakkuusomistajuuden uudelle kymmenluvulle. Seinäjokelainen Juho-Matti Tynilä ylitti tammikuun viidentenä päivänä maagisen 90 000 asiakasomistajan rajan. Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Prisma Hyllykalliolla S-Pankin palvelupisteessä vihreän kortin hankkinut mies tuumasi, että asiakkuusomistajuus oli ollut pitkään mielessä. – Minulla oli aikaisemmin isän rinnakkaiskortti. Halusin hankkia oman,…

Eepeeläisen joulunumero ilmestyi

Vuoden viimeisen Eepeeläisen kattauksessa on iloa, somea ja yhteishenkeä. Tutustuimme Kortesjärven S-marketin dynaamiseen tiimiin, perehdyimme uusiin somesääntöihin ja piipahdimme katsomassa, kun kahdeksan kokkia laittoi lusikkansa samaan soppaan Alavudella. Lahjakasta joulua ja antoisaa uutta vuotta kaikille lukijoille!

ABC satsaa salaattiin

Uudistunut salaattipöytä kehitettiin asiakkaita kuunnellen.

Satokausi lautaselle

Seinäjoen uusi ravintola Talriikki avasi ovensa viikko sitten. Satokausien mukaan vaihtuva menu tarjoaa tuoreita makuja maakunnasta.

Maksuttomia Ässäkokki-kursseja lapsille Seinäjoella

S-ryhmän lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja Suomen lapsille on yli 100 Marttojen pitämää Ässäkokki-kurssia ympäri maan. Ässäkokki-kursseilla opetetaan lapsille arjen ruokataitoja ja satokausiajattelua. Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepeen toimialueelle kursseja järjestetään Seinäjoella lokakuussa. Kurssit on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja…

Eepeeläisen syysnumero nyt luettavissa

Ravintola Talriikin tuloa odotellessa vilkaistaan vielä kerran vanhan Fransun kuvamuistojen albumiin, tutustutaan Eepeen vastuulliseen arkeen ja inspiroidutaan lapualaisesta naisenergiasta.

Vastuullisuus on osa Eepeen arkea

Vastuullisuus näkyy Eepeen toiminnassa monilla eri tavoin. Taloudellisen vastuunkannon lisäksi on tärkeä huolehtia ympäristöstä ja kantaa sosiaalista vastuuta. Eepee on investoinut osana toimipaikkaverkoston kehittämistä viime vuosina erityisesti liikekiinteistöjen energian säästöön ja säätötekniikkaan. S-ryhmän tavoitteena on tehostaa energiankäyttöä vuoden 2015 tasoon nähden 30 prosenttia vuoteen 2030…

Ossi Kalliolle paistinkääntäjien käädyt

Lakeus Matadorin ravintola- ja keittiöpäällikkö Ossi Kallio vastaanotti kansainvälisen gastronomisen Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Chef Rôtisseur -arvonimen ja siihen kuuluvat käädyt Haminassa 26. elokuuta järjestetyssä tilaisuudessa. Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät on maailman suurin gastronominen järjestö, joka edistää sekä kansainvälistä että kansallista ruokakulttuuria. Järjestöön…

Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanja yhdistää uudella tavalla ravintolat, opiskelijat ja tuottajat

Tänä syksynä Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanja on uudistunut laajentuneiden yhteistyökuvioiden merkeissä. Perinteisesti yhteistyötä tehdään jälleen lähialueen elintarvikeyrittäjien kanssa ja kampanjassa tänä vuonna on mukana Alavuden öljynpuristamon, Juustoportin, Kivimäen maatilan, Leila’s Hyvien Makujen ja Pirjon Pakarin tuotteita. Lisäksi tuttu ja turvallinen kumppani Seinäjoen ammattikorkeakoulu on mukana, mutta…

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa aloittaa ilta-alen

Alennuslaputetuista elintarvikkeista saa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ruokakaupoissa 11.9. alkaen viimeisenä aukiolotuntina -60 prosentin alennuksen. Alennuslaputuksella tarkoitetaan viimeistä myyntipäivää lähestyviin tuotteisiin laitettavaa alennustarraa. Eepeen myymälöissä alelappujen alennusprosentti on 30 tai 50. Ilta-alen aikaan kaikista alelaputetuista elintarvikkeista saa alennusta 60 prosenttia. – Ilta-alella kannustamme asiakkaitamme ostamaan alennettuja elintarvikkeita ja…

Ruokaa läheltäsi – tervetuloa ravintola Talriikkiin

Original Sokos Hotel Vaakunan uusi Talriikki avaa ovensa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ravintola Talriikki aloittaa Vaakunan tarinassa uuden maukkaan kappaleen, mutta jatkaa samalla talossa yli neljännesvuosisadan ajan toimineen Fransmannin arvokasta perinnettä paikkana, jonne tullaan, kun halutaan herkutella – syödä vähän paremmin. Sekä Talriikin makumaailma, että sisustus…

Original Sokos Hotel Vaakunan uudistus etenee vauhdilla

Seinäjoen sydämessä, kauppatorin laidalla sijaitseva Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Original Sokos Hotel Vaakuna uudistetaan täydellisesti 2017–2018 aikana. Original Sokos Hotel Vaakunan uudistus on Eepeen suurin investointi vuonna 2017. Vaakunan ensimmäiset 57 täydellisen muodonmuutoksen läpikäynyttä huonetta avattiin asiakkaille toukokuun lopussa. Nyt työn alle on otettu loput 90 huonetta ja…

Eepeen alkuvuoden myynti kehittyi positiivisesti

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan myynti kehittyi vuoden 2017 ensimmäisen kuuden kuukauden (1.1.–30.6.) aikana hyvin. Kokonaismyynti 264,5 miljoonaa euroa on edellisvuotta 5,2 M€ ja 2 prosenttia suurempi. Eepeen liikevaihto oli 217,1 miljoonaa euroa, mikä oli edellisvuotta 4,7 M€ eli 2,2 % enemmän. Katsauskauden 4,0 miljoonan euron liiketulos oli…

Viritetyt tangot keskellä kaupunkia

Eepeen Virittämö rokataan nyt Seinäjoen Tangomarkkinoiden aikaan 5.–8. heinäkuuta yökerho Karman tiloissa. Ulpu ruokapirssin muhkeilla burgereilla jaksaa juhlia pikkutunneille asti.

Uusi Eepeeläinen on ilmestynyt

Esimiesvalmennus avasi Jonna Harju-Panulalle mahdollisuuden siirtyä Lehtimäelle marketpäällikön kakkoseksi. Lue uudesta lehdestä hänen ja muiden eepeeläisten kuulumiset.

Kesä tuoksuu raikkaille hedelmille

Emotionin ammattilaiset kertovat kesän kauneusvinkkejä.

Presso leipoo kasvotusten

Prisma Ravintolamaailma Seinäjoella laajeni ja käänsi kasvot kohti asiakasta.

Vuoden ruokakassi puntarissa

Yli 13 000 asiakasomistajaa avasi vuoden 2016 ruokakassinsa tutkijoille.

Testihuone huokuu dramatiikkaa

Hyvä sänky on hotellihuoneen kunkku. Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakunaan se löytyi naapurista.

Eteenpäin askel kerrallaan

“Halusin oppia kaupan alaa ’kantapään kautta’, ja oli huippujuttu päästä työkokeiluun Eepeelle. Nyt olen löytänyt sopivan tasapainon käytännön ja kirjojen välille ja suoritan merkonomitutkintoa näytöin.

Loikka teki hyvää uralle

”Muistan jo pikkupoikana sanoneeni, että minusta tulee isona kauppias. Aloitin 2009 Joupin S-marketissa, ja sen jälkeen työskentelin S-market Lapualla ja S-Pankissa. ABC:lle siirryin kaksi vuotta sitten S-market Törnävältä.

Rohkeasti rajoja rikkomaan

”Aloitin Eepeessä työt aikanaan jo opintojen ohessa ’pizzanpaistajana’. 22 vuoden matkan aikana tutuiksi ovat tulleet Lakeus, Fransmanni ja Amarillo. Nykyään työskentelen Lakeus Matadorin, Wilson Pubin ja Ulpu Ruokapirssin ravintola- ja keittiöpäällikkönä. Haasteita tarjottiin ja niihin oli hienoa tarttua.

Katsastajaksi työn ohessa

”Kun Ess Katsastusta lähdettiin perustamaan ja omalta väeltä kysyttiin kiinnostusta sen tehtäviin kouluttautumiseen, tartuin epäröimättä tarjoukseen. Olin tuolloin työskennellyt Ess Autotalossa mekaanikkona viitisen vuotta ja halusin edetä urallani.

Kokkikin voi kukkia

”Minulla on viitisen vuotta kokin työuraa jäljellä ja ajattelin, että nyt olisi hyvä tilaisuus kokeilla jotakin ihan uutta. Otin edellisvuoden syksyllä yhteyttä Hyllykallion Multasormeen ja pääsin kesällä 2016 unelmien kesäduuniin. Se oli nappivalinta, sillä puutarha on minun juttuni.

Eepee somessa

Sinun osuuskauppasi

Prisma Kauppakassin tilat rakentumassa Seinäjoelle

Prisma Seinäjoen ruoan verkkopalvelun noutopisteen rakentaminen on käynnistynyt Prisman Seinäjoen puoleiseen päätyyn. Palvelu avataan ennen kesää.

Tangokuningatar uskoo kokemuksen voimaan

Viidennellä yrittämällä tangokuningattareksi valittu Pirita Niemenmaa antaa osan voitostaan ABC Seinäjoelle. Oma työtiimi tuki kaikin tavoin voittajan matkaa.

Yritysmyynti puhaltaa uudella voimalla

Eepeen alueen uutena S-Business yritysmyyntipäällikkönä aloittanut Timo Ranta-Lassila rakastaa myyntityötä, järjestelmällisyyttä ja siivekkäitä autoja. Jokainen eepeeläinen on myös yritysmyyjä, hän korostaa.

Kokkeja kaukaa kotoa

Filippiineiltä Suomeen töihin muuttaneet kokit Michael Gerald Capa ja Art Jayson Garcia tuovat ABC Seinäjoelle kansainvälistä osaamista ja positiivista energiaa.

Prisman uusi ilme toi heti kasvua

Prisman lokakuun lopussa valmistunut muodonmuutos näkyi heti myynneissä: päivittäistavaran ja pukeutumisen päivämyynnit ovat kasvaneet 15–20 prosenttia edellisvuodesta. Tavaratalonjohtaja Mikko Sihto esittelee uudistuksen kohokohdat.

Kauneudelle yhteinen palvelukeidas

Emotion ja Prisman parturi-kampaamo muuttivat syksyllä yhteen. Uusissa tiloissa palvelee nyt jopa 30 kauneudenhoitoalan ammattilaista.

Eepeen marketkauppa uudistuu seitsemän myymälän vuosivauhtia

Eepeen marketkaupan uudistuslistalla on tavoitteena toteuttaa ensi vuonna seitsemän myymälää. S-market Lehtinen muuttaa kevään aikana Mega-keskukseen. Siirto tuli ajankohtaiseksi, kun nykyisen kiinteistön omistaja kertoi purkavansa kiinteistön ja rakentavansa sen tilalle kerrostaloja.

”Tästä tulee meidän paikka”

Kauhavalla vietettiin erityistä päivää 8. marraskuuta, kun vuosia odotettu uusi liikekeskus avasi ovensa. Uudella ABC:lla ja S-marketissa kävi avauspäivänä 2 500 maksavaa asiakasta.

Joulumuistamiset keskussairaalan pikkupotilaille

Toistakymmentä vuotta jatkunut perinne jatkuu, ja Eepee kohdistaa jälleen joulumuistamisensa Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle. Lastenosasto saa käyttöönsä 1 500 euron lahjakortin vapaavalintaisiin hankintoihin Hyllykallion Prisman käyttötavaraosastoilta.

Eepee myy paljon lähiruokaa

Eepeen marketkaupan valikoimista vastaava Kimmo Mylläri pitää huolta siitä, että Eepeen ostot sisältävät mahdollisimman paljon lähiruokaa. Makuja meiltä -tarra kertoo, mitkä tuotteet tulevat läheltä.

Eepeeläinen 4/19 ilmestyi

Vuoden viimeinen henkilöstölehtemme leijuu avajaishumussa, kun loka-marraskuussa saimme viettää neljät avajaiset. Samalla katseet kääntyvät tulevaan: yritysmyynnin uuteen puhtiin, konttorin väen työhön järjestelmäuudistusten parissa, marketkaupan ekotekoihin – ja myös Eepeen oman tangokuningattaren Pirita Niemenmaan kuulumisiin.

”Nyt on valinnanvaraa ja avaruutta”

Maakunnan kaupalla oli historiallinen päivä 14. marraskuuta. Samalla hetkellä, kun kansa ryntäsi ja jonotti Ideaparkiin, Kortesjärvellä leikattiin avajaisnauhaa upouudessa S-marketissa.

Ess Autotalo sai harjoittelijan Peugeotin juurilta

Erasmus-vaihto toi automekaanikoksi opiskelevan Maxime Carrierin kuukaudeksi tutun merkin pariin Ess Autotalolle Seinäjoelle.

Prisman palvelu paranee pääasioissa 

Prisman parturi-kampaamo on kokenut syksyn aikana melkoisen muodonmuutoksen. Kun Emotion muutti sen yhteyteen, tiloissa palvelee yhteensä 30 kauneudenhoitoalan ammattilaista. 

S-Business-kortin suosio kasvaa, eikä ihme!

Miltä kuulostaisi koroton ja kuluton maksukortti, joka antaisi 30 päivää maksuaikaa ja josta saisit yrityksesi kirjanpitoon kuukausittaisen koontilaskun, jossa kuittitiedot ovat valmiina?

Prisman moottori vahvistuu

Ruokaosasto on Prisman moottori, joka halutaan pitää huippukunnossa. Samalla tavaratalon sisään rakentuvat omat maailmansa lapsille, sisustajille ja tietokonepelien ystäville.

Eepeeläinen 3/19 ilmestyi

Eepeen isoimmat muutoksen tuulet puhaltavat tällä hetkellä Hyllykalliolla, Kauhavalla ja Kortesjärvellä. Hyllykallion Prismassa on meneillään muodonmuutos, jossa käydään läpi kaikki osastot hyllymetri kerrallaan. Kauhavalla uuden liikekeskuksen rakentaminen etenee mallikkaasti, ja Kortesjärvellä S-market on muutamassa uusiin isompiin tiloihin. Uudessa Eepeeläisessä esittäytyvät myös S-Pankin tiimi, luottokumppanit Kiinteistöässä ja SeAMK sekä uusi sisäinen tarkastaja Annika Kurhela.

Ostamisen helppous vahvistuu Prismassa 

Hyllykallion Prismassa on viime aikoina pyörinyt asiakkaiden lisäksi myös rakentajia. S-Pankin ja Emotionin valmistuttua työmiehet ovat siirtäneet katseensa kaupan puolelle. 

Maiseman mitalla kokoustilaa

Asiakkaat osaavat joskus yllättää. Näin kävi Original Sokos Hotel Lakeudelle, joka valittiin asiakastyytyväisyyden perusteella ketjun parhaaksi kokoushotelliksi. 

Ravintolamaailman tiimi näytti kykynsä 

Hyllykallion Prisma Ravintolamaailma palkittiin hiljattain vuoden 2018 ketjun parhaana. Millä eväillä noustaan Suomen huipulle? 

”Laskutaidot piti ensin osoittaa käsipelillä”

Heinäkuussa eläkkeelle jäävä Arja Lindfelt-Koivumäki on tehnyt Osuuskaupan palveluksessa historiallisen pitkän, kohta 50 vuotta jatkuneen työuran. Arja oli vasta 15-vuotias aloittaessaan työt Alahärmän Osuuskaupassa heinäkuussa 1969.

Auringosta virtaa uusiin S-marketeihin 

S-ryhmästä tulee yksi Suomen suurimmista aurinkosähkön tuottajista ja käyttäjistä, kun noin 40 toimipisteen katolle asennetaan aurinkopaneelit. Eepeessä aurinkopaneeleita asennetaan tänä vuonna kolmeen uuteen S-marketiin. 

Eepeeläinen 2/19 ilmestyi

Kesän Eepeeläisessä kerrotaan Hyllykallion Prisma Ravintolamaailman tiimistä, joka palkittiin vuoden 2018 parhaana. S-ketjun parhaan kokoushotellin tittelin sai Original Sokos Hotel Lakeus. Lisäksi on asiaa Prisman uudistuksesta, ABC-ketjun tuotekehitystyöstä ja kesätyöntekijöitä on muistettu omilla aakkosilla. >> Lue kokonaan

Emotion muuttaa arjen askeliin

Emotion ottaa jännittävän askeleen muuttamalla sinne, missä ihmiset liikkuvat arkiostoksilla. Hyllykallion Prisman vilkkain kauppakäytävä saa pinkin piristyksen äitienpäiväksi.

Bonuspankista ykköseksi

Hyllykallion Prisman S-Pankin muutto uusittuihin tiloihin tuo asiakkaille lisää yksityisyyttä ja pankille mahdollisuuden kasvaa S-ryhmän parhaaksi asiakaspalvelupisteeksi . Uuden asiakaspalvelupisteen avajaisia vietetään perjantaina 26. huhtikuuta.

Pajuluoman uusi ässä kysyy ja kuuntelee

Tärkeintä on, että saamme luotua uudesta kaupasta pajuluomalaisten näköisen, sanoo 5. huhtikuuta avatun S-market Pajuluoman marketpäällikkö Saana Luotola. Se tapahtuu yhdessä asiakkaiden kanssa.

Eepeeläinen 1/19 ilmestyi

Vuoden ensimmäinen Eepeeläinen esittelee Ess Autotalon tiimin, joka vastuullisuuslupauksensa mukaisesti pitää asiakkaan autosta huolta sen koko elinkaaren ajan. Henkilöjutussa esittäytyy S-market Koskenkorvan marketpäällikkö Johanna Elmeranta. Lue myös tarinat Eepeen uusista yksiköistä: Fafa’sista ja S-market Pajuluomasta, jonka avajaisia vietetään 5. huhtikuuta.

Uudistettu Rosso ja ravintola Fafa’s Seinäjoelle

Eepee avasi torstaina Seinäjoen Epstorille uudistetun Rosson sekä täysin uuden ravintola Fafa’sin. Se tarkoittaa tuvan täydeltä aitoa italialaista tunnelmaa ja maistuvia falafeleja.

Eepee on innostavien työpaikkojen ykkönen

Viime vuoden kolmas sija kirkastui nyt ykköseksi Corporate Spiritin Suomen innostavimpien työpaikkojen vertailussa. Se osoittaa, että Eepeessä on tehty oikeita asioita.

Valoisa Apsi tarjoaa tauon Kristiinankaupungissa

Uudistunut Lähi-ABC Kristiinankaupunki on kuin valoisa keidas talven pimeydessä. Henkilökunnalla on takanaan vauhdikas loppuvuosi, joka alkoi mittavalla remontilla ja jatkui uusien asioiden sekä toimintatapojen opettelulla.

Kauppa palasi isompana Tanelinrantaan

Seinäjoen Tanelinrannan asukkaat saivat lähikauppansa takaisin, kun uusi S-market avasi ovensa marraskuun lopussa. Alue ehti olla ilman kauppaa reilun vuoden.

Eepeeläinen 4/18 ilmestyi

Uusi Eepeeläinen kertoo autokaupan uusista tuulista ja tiimihengen voimasta. Siitä, miten kauppa syntyy, kasvaa ja kehittyy, kun oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa ja tekevät töitä yhdessä. Tutustu myös Eepeen hotellien vastuullisuustekoihin, Omat ostot -palvelun asiakaskokemuksiin ja tietenkin Eepeen tuoreimpiin toimialakuulumisiin.

S-market Tanelinranta viettää avajaisia perjantaina 30.11.

Tiedote 27.11.2018
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, avaa tulevana perjantaina kovasti odotetun S-marketin ja ABC-automaatin Seinäjoen Tanelinrantaan.

Lähimaksu on tätä päivää

Yhä useampi vilauttaa maksukorttiaan päätteeseen koodin näppäilyn sijaan. Lähimaksun suosion kasvu näkyy myös Hyllykallion Prismassa.

Syksyn Eepeeläinen ilmestyi

Tuore Eepeen henkilöstölehti viivähtää vielä kuluneessa kesässä ja maistelee, miten se oikeastaan meni. Millainen oli kesä töissä ja täyttyivätkö terassit? Toinen suuri sana lehdessä on muutos, johon Eepee satsaa nyt monella suunnalla: uusia yksiköitä syntyy, vanhoja uudistetaan, Workplace otetaan käyttöön ja Kivijalka-projekti hioo marketit huippukuntoon.

Kolme miestä ja Ulpu

Johannes Hurme, Joonas Wallius ja Jyri Lehtosaari ovat hurmanneet kokkauksillaan tämän kesän Ulpu Ruokapirssissä. Keskikaupungin yössä Ulpun miehineen löytää Seinäjoen kauppatorilta. Tervetuloa juhlistamaan herkutellen kesän viimeistä viikonloppua. Lakeus Matadorissa työskentelevän vuoropäällikkö Jyri Lehtosaaren ”kesätyö” Ulpu Ruokapirssissä tuo mukavaa vaihtelua arkeen. Alusta lähtien Ulpun matkassa ollut…

Uusi Sale toi valoa Karijoelle

Kunta ilman kauppaa? Pelko ei toteutunut, kun Eepee avasi Karijoelle uutuuttaan hehkuvan myymälän.

Eepeeläisten urapolkuja

Eepee on Etelä-Pohjanmaan suurin palvelualojen työllistäjä. Tutustu uuteen rekryesitteeseen ja eepeeläisten uratarinoihin.

Uudistunut Vaakuna yllättää mediahuoneilla

Original Sokos Hotel Vaakunan muodonmuutos valmistui kesätapahtumien sykkeeseen. Vaakuna muisti uudistuksessaan myös vanhan kinon.

Kesän Eepeeläinen ilmestyi

Eepeessä on aloittanut jälleen kesäpestinsä 200 harjoittelijaa ja 500 kesätyöntekijää. Siitä alkaa monella pitkä tarina Eepeen töissä, kuten tuoreen henkilöstölehden urapolkuja-juttukokonaisuudestakin voi lukea. Tutustu myös voitokkaaseen veikkaustiimiin, kannustaviin coacheihin, kehittävään Kivijalkaan sekä muihin meneviin ja tuleviin uudistuksiin.

Hyvä sauna takaa kunnon unet

Original Sokos Hotel Lakeus satsasi asiakkaiden saunaelämykseen: kahden hengen huoneiden pikkusaunoissa löylyttely on nyt laatusertifioitu kokemus.

ABC Seinäjoki astui Salen aikaan

Eepeen suurimman liikenneaseman uudistus toi Salen valikoimat, raikkaamman sisäilman ja uutta pintaa kuluneiden tilalle. ABC Seinäjoki on nauttinut suuresta suosiosta jo vuodesta 2001 lähtien. Asiakasvirta näkyy luonnollisesti pintojen kulumisena, sillä tilat ovat käytössä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Huhtikuun aikana toteutettu uudistus toi muutamia näkyviä…

Uusi Eepeeläinen ilmestyi

Vuoden ensimmäinen henkilöstölehti kertoo, kuinka Eepeen iskujoukot valmistautuvat kesän pandabuumiin ja muihin uusiin tuulahduksiin. Kysyimme myös, miten pronssisija Suomen innostavimpien työpaikkojen kisassa näkyy eepeeläisten arjessa. Valoisaa kevättä kaikille lukijoille.

Hyvää liki miljoonalla

Ruokajakelun ansiosta hyvä ruoka ei päädy kaatopaikalle ja kaupatkin säästävät biojätemaksuissa. Mikko Kultalahti arvioi Lakeuden ruoka-avun jakeleman ruuan arvon olevan vuodessa liki miljoona euroa. – Seinäjoella hävikkiruokaa kerätään 12 kaupasta ja kolmesta leipomosta. Joka arkipäivä liikkeellä on kaksi pakettiautoa, yhdistyksessä vapaaehtoistyötä tekevä Kultalahti kertoo. Eepee…

Tien päällä ympäri vuorokauden

Ahon Liikenne Oy:n säiliöautot ovat tuttu näky Pohjanmaan ja Keski-Suomen teillä. Kyydissä on polttoöljyä kotitalouksille, maatiloille ja yrityksille sekä bensiiniä ja dieseliä huoltoasemille.

Eepeen toimipaikkaverkosto kasvoi Satulinnaan

Pikkuruinen S-market Satulinna ja sen naapurissa toimiva minikokoinen Buffa&Presso ovat Eepeen tuoreimmat yksiköt. Halkosaaressa sijaitsevan päiväkodin leikkikaupungissa kauppa käy hymyssä suin. Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa elää jokaisen arjessa. Kun pyyntö tuli lähteä mukaan leikkikaupunki Puuhaamoon, vastaus oli empimättä kyllä. Uudenlaisen yhteistyökuvion puuhamiehenä on toiminut S-market Ylistaron marketpäällikkö…

Eepee kuuluu jokaiseen päivään

Juho-Matti Tynilä vei Eepeen asiakkuusomistajuuden uudelle kymmenluvulle. Seinäjokelainen Juho-Matti Tynilä ylitti tammikuun viidentenä päivänä maagisen 90 000 asiakasomistajan rajan. Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Prisma Hyllykalliolla S-Pankin palvelupisteessä vihreän kortin hankkinut mies tuumasi, että asiakkuusomistajuus oli ollut pitkään mielessä. – Minulla oli aikaisemmin isän rinnakkaiskortti. Halusin hankkia oman,…

Eepeeläisen joulunumero ilmestyi

Vuoden viimeisen Eepeeläisen kattauksessa on iloa, somea ja yhteishenkeä. Tutustuimme Kortesjärven S-marketin dynaamiseen tiimiin, perehdyimme uusiin somesääntöihin ja piipahdimme katsomassa, kun kahdeksan kokkia laittoi lusikkansa samaan soppaan Alavudella. Lahjakasta joulua ja antoisaa uutta vuotta kaikille lukijoille!

ABC satsaa salaattiin

Uudistunut salaattipöytä kehitettiin asiakkaita kuunnellen.

Satokausi lautaselle

Seinäjoen uusi ravintola Talriikki avasi ovensa viikko sitten. Satokausien mukaan vaihtuva menu tarjoaa tuoreita makuja maakunnasta.

Maksuttomia Ässäkokki-kursseja lapsille Seinäjoella

S-ryhmän lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja Suomen lapsille on yli 100 Marttojen pitämää Ässäkokki-kurssia ympäri maan. Ässäkokki-kursseilla opetetaan lapsille arjen ruokataitoja ja satokausiajattelua. Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepeen toimialueelle kursseja järjestetään Seinäjoella lokakuussa. Kurssit on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja…

Eepeeläisen syysnumero nyt luettavissa

Ravintola Talriikin tuloa odotellessa vilkaistaan vielä kerran vanhan Fransun kuvamuistojen albumiin, tutustutaan Eepeen vastuulliseen arkeen ja inspiroidutaan lapualaisesta naisenergiasta.

Vastuullisuus on osa Eepeen arkea

Vastuullisuus näkyy Eepeen toiminnassa monilla eri tavoin. Taloudellisen vastuunkannon lisäksi on tärkeä huolehtia ympäristöstä ja kantaa sosiaalista vastuuta. Eepee on investoinut osana toimipaikkaverkoston kehittämistä viime vuosina erityisesti liikekiinteistöjen energian säästöön ja säätötekniikkaan. S-ryhmän tavoitteena on tehostaa energiankäyttöä vuoden 2015 tasoon nähden 30 prosenttia vuoteen 2030…

Ossi Kalliolle paistinkääntäjien käädyt

Lakeus Matadorin ravintola- ja keittiöpäällikkö Ossi Kallio vastaanotti kansainvälisen gastronomisen Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Chef Rôtisseur -arvonimen ja siihen kuuluvat käädyt Haminassa 26. elokuuta järjestetyssä tilaisuudessa. Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät on maailman suurin gastronominen järjestö, joka edistää sekä kansainvälistä että kansallista ruokakulttuuria. Järjestöön…

Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanja yhdistää uudella tavalla ravintolat, opiskelijat ja tuottajat

Tänä syksynä Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanja on uudistunut laajentuneiden yhteistyökuvioiden merkeissä. Perinteisesti yhteistyötä tehdään jälleen lähialueen elintarvikeyrittäjien kanssa ja kampanjassa tänä vuonna on mukana Alavuden öljynpuristamon, Juustoportin, Kivimäen maatilan, Leila’s Hyvien Makujen ja Pirjon Pakarin tuotteita. Lisäksi tuttu ja turvallinen kumppani Seinäjoen ammattikorkeakoulu on mukana, mutta…

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa aloittaa ilta-alen

Alennuslaputetuista elintarvikkeista saa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ruokakaupoissa 11.9. alkaen viimeisenä aukiolotuntina -60 prosentin alennuksen. Alennuslaputuksella tarkoitetaan viimeistä myyntipäivää lähestyviin tuotteisiin laitettavaa alennustarraa. Eepeen myymälöissä alelappujen alennusprosentti on 30 tai 50. Ilta-alen aikaan kaikista alelaputetuista elintarvikkeista saa alennusta 60 prosenttia. – Ilta-alella kannustamme asiakkaitamme ostamaan alennettuja elintarvikkeita ja…

Ruokaa läheltäsi – tervetuloa ravintola Talriikkiin

Original Sokos Hotel Vaakunan uusi Talriikki avaa ovensa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ravintola Talriikki aloittaa Vaakunan tarinassa uuden maukkaan kappaleen, mutta jatkaa samalla talossa yli neljännesvuosisadan ajan toimineen Fransmannin arvokasta perinnettä paikkana, jonne tullaan, kun halutaan herkutella – syödä vähän paremmin. Sekä Talriikin makumaailma, että sisustus…

Original Sokos Hotel Vaakunan uudistus etenee vauhdilla

Seinäjoen sydämessä, kauppatorin laidalla sijaitseva Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Original Sokos Hotel Vaakuna uudistetaan täydellisesti 2017–2018 aikana. Original Sokos Hotel Vaakunan uudistus on Eepeen suurin investointi vuonna 2017. Vaakunan ensimmäiset 57 täydellisen muodonmuutoksen läpikäynyttä huonetta avattiin asiakkaille toukokuun lopussa. Nyt työn alle on otettu loput 90 huonetta ja…

Eepeen alkuvuoden myynti kehittyi positiivisesti

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan myynti kehittyi vuoden 2017 ensimmäisen kuuden kuukauden (1.1.–30.6.) aikana hyvin. Kokonaismyynti 264,5 miljoonaa euroa on edellisvuotta 5,2 M€ ja 2 prosenttia suurempi. Eepeen liikevaihto oli 217,1 miljoonaa euroa, mikä oli edellisvuotta 4,7 M€ eli 2,2 % enemmän. Katsauskauden 4,0 miljoonan euron liiketulos oli…

Viritetyt tangot keskellä kaupunkia

Eepeen Virittämö rokataan nyt Seinäjoen Tangomarkkinoiden aikaan 5.–8. heinäkuuta yökerho Karman tiloissa. Ulpu ruokapirssin muhkeilla burgereilla jaksaa juhlia pikkutunneille asti.

Uusi Eepeeläinen on ilmestynyt

Esimiesvalmennus avasi Jonna Harju-Panulalle mahdollisuuden siirtyä Lehtimäelle marketpäällikön kakkoseksi. Lue uudesta lehdestä hänen ja muiden eepeeläisten kuulumiset.

Kesä tuoksuu raikkaille hedelmille

Emotionin ammattilaiset kertovat kesän kauneusvinkkejä.

Presso leipoo kasvotusten

Prisma Ravintolamaailma Seinäjoella laajeni ja käänsi kasvot kohti asiakasta.

Vuoden ruokakassi puntarissa

Yli 13 000 asiakasomistajaa avasi vuoden 2016 ruokakassinsa tutkijoille.

Testihuone huokuu dramatiikkaa

Hyvä sänky on hotellihuoneen kunkku. Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakunaan se löytyi naapurista.

Eteenpäin askel kerrallaan

“Halusin oppia kaupan alaa ’kantapään kautta’, ja oli huippujuttu päästä työkokeiluun Eepeelle. Nyt olen löytänyt sopivan tasapainon käytännön ja kirjojen välille ja suoritan merkonomitutkintoa näytöin.

Loikka teki hyvää uralle

”Muistan jo pikkupoikana sanoneeni, että minusta tulee isona kauppias. Aloitin 2009 Joupin S-marketissa, ja sen jälkeen työskentelin S-market Lapualla ja S-Pankissa. ABC:lle siirryin kaksi vuotta sitten S-market Törnävältä.

Rohkeasti rajoja rikkomaan

”Aloitin Eepeessä työt aikanaan jo opintojen ohessa ’pizzanpaistajana’. 22 vuoden matkan aikana tutuiksi ovat tulleet Lakeus, Fransmanni ja Amarillo. Nykyään työskentelen Lakeus Matadorin, Wilson Pubin ja Ulpu Ruokapirssin ravintola- ja keittiöpäällikkönä. Haasteita tarjottiin ja niihin oli hienoa tarttua.

Katsastajaksi työn ohessa

”Kun Ess Katsastusta lähdettiin perustamaan ja omalta väeltä kysyttiin kiinnostusta sen tehtäviin kouluttautumiseen, tartuin epäröimättä tarjoukseen. Olin tuolloin työskennellyt Ess Autotalossa mekaanikkona viitisen vuotta ja halusin edetä urallani.

Kokkikin voi kukkia

”Minulla on viitisen vuotta kokin työuraa jäljellä ja ajattelin, että nyt olisi hyvä tilaisuus kokeilla jotakin ihan uutta. Otin edellisvuoden syksyllä yhteyttä Hyllykallion Multasormeen ja pääsin kesällä 2016 unelmien kesäduuniin. Se oli nappivalinta, sillä puutarha on minun juttuni.

Eepee somessa

Eepeen palveluverkosto 2019

Alahärmä

S-market, ABC-automaattiasema

Kortesjärvi

S-market, ABC-automaattiasema

Vimpeli

S-market, ABC-automaattiasema

Alajärvi

S-market, Lähi-ABC, Hesburger

Ylihärmä

S-market, ABC-automaattiasema

Kauhava

S-market, ABC-automaattiasema

Ylistaro

S-market, ABC-automaattiasema

Lapua

S-market, Sale, Lähi-ABC

Kuortane

S-market, ABC-automaattiasema

Lehtimäki

S-market, ABC-automaattiasema

Soini

S-market, ABC-automaattiasema

Ähtäri

S-market, Lähi-ABC

Töysä

Sale, ABC-automaattiasema

Alavus

S-market, Lähi-ABC, Hesburger

Peräseinäjoki

S-market, ABC-automaattiasema

Seinäjoki

S-market (5 kpl), ABC-automaattiasema ja liikennemyymälä, Pub Wilson, Lakeus Matador, Amarillo, Fafa's, Rosso, Hesburger, Karma, Sokos Hotel Lakeus ja Vaakuna, Sale (2 kpl)

Nurmo

Prisma, Prisma Parturi-Kampaamo, Pizza Buffa, Presso, Hesburger, SpiceIce, S-Etuhuolto, Ess Autotalo, Ess Katsastus, S-market, Emotion, ABC-automaattiasema ja ABC CarWash

Jalasjärvi

S-market, ABC-liikennemyymälä

Kurikka

S-market, ABC-automaattiasema

Ilmajoki

S-market, Lähi-ABC ja ABC-automaattiasema

Koskenkorva

S-market, ABC-automaattiasema

Jurva

S-market, ABC-automaattiasema

Kauhajoki

S-market, ABC-liikennemyymälä ja ABC CarWash, Hesburger

Närpiö

S-market, ABC-automaattiasema

Teuva

S-market, Lähi-ABC ja ABC CarWash

Kaskinen

Sale, ABC-automaattiasema

Kristiinankaupunki

S-market, Lähi-ABC, Sale, Hesburger

Karijoki

Sale, ABC-automaattiasema

Isojoki

S-market, ABC-automaattiasema

Lapväärtti

Sale

Eepeen palveluverkosto 2019

Näytä Eepeen toimipaikat

Alajärvi

S-market, Lähi-ABC, Hesburger

Lehtimäki

S-market, ABC-automaattiasema

Alavus

S-market, Lähi-ABC, Hesburger

Töysä

Sale,
 ABC-automaattiasema

Ilmajoki

S-market, Lähi-ABC, ABC-automaattiasema

Koskenkorva

S-market, ABC-automaattiasema

Isojoki

S-market, ABC-automaattiasema

Jalasjärvi

S-market, ABC-liikennemyymälä

Karijoki

Sale,
 ABC-automaattiasema

Kaskinen

Sale,
 ABC-automaattiasema

Kauhajoki

S-market, ABC-liikennemyymälä ja ABC-CarWash, Hesburger

Kauhava

S-market, ABC-automaattiasema

Alahärmä

S-market, ABC-automaattiasema

Kortesjärvi

S-market, ABC-automaattiasema

Ylihärmä

S-market, ABC-automaattiasema

Kuortane

S-market, ABC-automaattiasema

Kurikka

S-market, ABC-automaattiasema

Jurva

S-market, 
ABC-automaattiasema

Kristiinankaupunki

S-market, Lähi-ABC, Sale, Hesburger

Lapua

S-market, Sale, Lähi-ABC

Lapväärtti

Sale

Närpiö

S-market, ABC-automaattiasema

Seinäjoki

S-market (5 kpl), ABC-automaattiasema ja liikennemyymälä, Pub Wilson, Lakeus Matador, Amarillo, Fafa’s, Rosso, Hesburger, Karma, Sokos Hotel Lakeus ja Vaakuna, Sale (2 kpl)

Nurmo

Prisma, Prisma Parturi-Kampaamo, Pizza Buffa, Presso, Hesburger, SpiceIce, S-Etuhuolto, Ess Autotalo, Ess Katsastus, S-market, Emotion, ABC-automaattiasema ja ABC CarWash

Ylistaro

S-market, ABC-automaattiasema

Peräseinäjoki

S-market, ABC-automaattiasema

Soini

Sale, 
ABC-automaattiasema

Teuva

S-market,
 Lähi-ABC ja ABC-CarWash

Vimpeli

S-market, ABC-automaattiasema

Ähtäri

S-market, Lähi-ABC

Henkilöstö

Innostavaa työpaikkaa rakennetaan Eepeessä työkavereista välittämällä, arvostamalla ja kannustamalla. Perusasioiden eteen tehdään töitä esimiehiä tukemalla ja työhyvinvointiin panostamalla. Tällä reseptillä Eepee sijoittui vuonna 2018 ykköseksi Suomen innostavimpien työpaikkojen vertailussa suurten organisaatioiden sarjassa.

1153

eepeeläistä vuoden 2018 lopussa

eepee-innostavin-tyopaikka

TOIMINNAN TARKOITUS


Tuotamme kilpailukykyisesti ja kannattavasti

monipuolisia palveluja ja etuja asiakas-
omistajillemme.

VISIO


Asiakasomistajiemme ykkösvalinta

– Ylivoimaista hyötyä ja parasta
palvelua omasta kaupasta.

ARVOT


Osuustoiminnallisuuteen
perustuvat arvot ohjaavat toimintaamme.

kimmo-simberg

Hyvä henki kertautui kasvuksi

Vuosi 2018 oli Eepeelle onnistumisten vuosi, jota siivittivät innostunut asiakaspalvelu, menestyneet kesätapahtumat, vahvat investoinnit ja aurinko.

471,9

Eepeen kokonaismyynti vuonna 2018

14,6

Operatiivinen tulos 2018

13,5

Ylijäämä ennen veroja

+4,1

Edellisvuotta parempi

+6,1

Edellisvuotta parempi

2018 - 471,9 MEUR0%
2017 - 541,7 MEUR0%
2016 - 535.8 MEUR0%
2015 - 533,8 MEUR0%
2014 - 560,4 MEUR0%
+4,5 %

Vertailukelpoinen kasvu

471,9

Eepeen kokonaismyynti vuonna 2018

+4,5%

Vertailukelpoisesti edellisvuotta parempi

14,6

Operatiivinen tulos 2018

+4,1

Edellisvuotta parempi

13,5

Ylijäämä ennen veroja

+6,1

Edellisvuotta parempi

2018 - 471,9 MEUR0%
2017 - 541,7 MEUR0%
2016 - 535,8 MEUR0%
2015 - 533,8 MEUR0%
2014 - 560,4 MEUR0%