ABC Seinäjoki astui Salen aikaan

Eepeen suurimman liikenneaseman uudistus toi Salen valikoimat, raikkaamman sisäilman ja uutta pintaa kuluneiden tilalle.

ABC Seinäjoki on nauttinut suuresta suosiosta jo vuodesta 2001 lähtien. Asiakasvirta näkyy luonnollisesti pintojen kulumisena, sillä tilat ovat käytössä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Huhtikuun aikana toteutettu uudistus toi muutamia näkyviä ja joitakin vähemmän näkyviä muutoksia liikenneasemalle. Suurin oli täydennysostoihin perustuvan liikennemyymälän muutos Saleksi, jossa valikoima kasvoi noin kolmasosalla.

Salen palveluvastaava Jonna Vierunketo kertoo, että edullisemman hintatason kauppa on tuonut uusia asiakkaita.

– Tässä lähellä asuu paljon iäkkäitä ihmisiä, jotka ovat tyytyväisiä uudistuneesta lähikaupasta.

ABC Seinäjoen Sale on Eepeen ensimmäinen 24 tuntia avoinna oleva myymälä. Uudistuksen yhteydessä parannettiin myös valaistusta: energiatehokkaita lamppuja voidaan säätää jokaista erikseen sopivan valon aikaansaamiseksi.

Kova rutistus
kesäkuntoon

Liikennemyymäläpäällikkö Timo Märsylä on joukkoineen valmis uudistetun ABC Seinäjoen virallisiin avajaisiin, joita vietetään toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kolmessa viikossa tehty uudistus oli henkilökunnalta kova rutistus.

– Varsinkin viimeinen viikko oli rankka. Keittiö valmistui vasta torstaina, kun avasimme ovet perjantaina.

Uudistus näkyy asiakkaille vessoissa, joissa vain katot ovat entisiä. Lisäksi lapset ovat saaneet uuden leikkipaikan, ja bensamyyntipiste on hävinnyt myymälästä. Bensatankit ovat nyt kaikki automaatteja.

Tarkkasilmäinen huomaa, että ravintolan valotaulut ovat vaihtuneet screeneiksi ja seinämaalauksen taustavaloa on kirkastettu. Henkilökunnan työolosuhteet paranivat mittavalla ilmanvaihtourakalla, lisäksi keittiössä on uusittu lattia.

– Tämä on todella onnistunut uudistus, olemme päivittäneet liikenneaseman tämän päivän tarpeisiin sopivaksi. Nyt meillä on kaikki valmiina vilkkaaseen kesäsesonkiin, Märsylä iloitsee.

Tervetuloa avajaisiin, lue lisää täältä.