Ajankohtaista

Uudistettu Rosso ja ravintola Fafa’s Seinäjoelle

Eepee avasi torstaina Seinäjoen Epstorille uudistetun Rosson sekä täysin uuden ravintola Fafa’sin. Se tarkoittaa tuvan täydeltä aitoa italialaista tunnelmaa ja maistuvia falafeleja.

Eepee on innostavien työpaikkojen ykkönen

Viime vuoden kolmas sija kirkastui nyt ykköseksi Corporate Spiritin Suomen innostavimpien työpaikkojen vertailussa. Se osoittaa, että Eepeessä on tehty oikeita asioita.

Valoisa Apsi tarjoaa tauon Kristiinankaupungissa

Uudistunut Lähi-ABC Kristiinankaupunki on kuin valoisa keidas talven pimeydessä. Henkilökunnalla on takanaan vauhdikas loppuvuosi, joka alkoi mittavalla remontilla ja jatkui uusien asioiden sekä toimintatapojen opettelulla.

Kauppa palasi isompana Tanelinrantaan

Seinäjoen Tanelinrannan asukkaat saivat lähikauppansa takaisin, kun uusi S-market avasi ovensa marraskuun lopussa. Alue ehti olla ilman kauppaa reilun vuoden.

Eepeeläinen 4/18 ilmestyi

Uusi Eepeeläinen kertoo autokaupan uusista tuulista ja tiimihengen voimasta. Siitä, miten kauppa syntyy, kasvaa ja kehittyy, kun oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa ja tekevät töitä yhdessä. Tutustu myös Eepeen hotellien vastuullisuustekoihin, Omat ostot -palvelun asiakaskokemuksiin ja tietenkin Eepeen tuoreimpiin toimialakuulumisiin.

S-market Tanelinranta viettää avajaisia perjantaina 30.11.

Tiedote 27.11.2018
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, avaa tulevana perjantaina kovasti odotetun S-marketin ja ABC-automaatin Seinäjoen Tanelinrantaan.

Eepee somessa