Ajankohtaista

Emotion muuttaa arjen askeliin

Emotion ottaa jännittävän askeleen muuttamalla sinne, missä ihmiset liikkuvat arkiostoksilla. Hyllykallion Prisman vilkkain kauppakäytävä saa pinkin piristyksen äitienpäiväksi.

Bonuspankista ykköseksi

Hyllykallion Prisman S-Pankin muutto uusittuihin tiloihin tuo asiakkaille lisää yksityisyyttä ja pankille mahdollisuuden kasvaa S-ryhmän parhaaksi asiakaspalvelupisteeksi . Uuden asiakaspalvelupisteen avajaisia vietetään perjantaina 26. huhtikuuta.

Pajuluoman uusi ässä kysyy ja kuuntelee

Tärkeintä on, että saamme luotua uudesta kaupasta pajuluomalaisten näköisen, sanoo 5. huhtikuuta avatun S-market Pajuluoman marketpäällikkö Saana Luotola. Se tapahtuu yhdessä asiakkaiden kanssa.

Eepeeläinen 1/19 ilmestyi

Vuoden ensimmäinen Eepeeläinen esittelee Ess Autotalon tiimin, joka vastuullisuuslupauksensa mukaisesti pitää asiakkaan autosta huolta sen koko elinkaaren ajan. Henkilöjutussa esittäytyy S-market Koskenkorvan marketpäällikkö Johanna Elmeranta. Lue myös tarinat Eepeen uusista yksiköistä: Fafa’sista ja S-market Pajuluomasta, jonka avajaisia vietetään 5. huhtikuuta.

Uudistettu Rosso ja ravintola Fafa’s Seinäjoelle

Eepee avasi torstaina Seinäjoen Epstorille uudistetun Rosson sekä täysin uuden ravintola Fafa’sin. Se tarkoittaa tuvan täydeltä aitoa italialaista tunnelmaa ja maistuvia falafeleja.

Eepee on innostavien työpaikkojen ykkönen

Viime vuoden kolmas sija kirkastui nyt ykköseksi Corporate Spiritin Suomen innostavimpien työpaikkojen vertailussa. Se osoittaa, että Eepeessä on tehty oikeita asioita.

Eepee somessa