Ajankohtaista

Korona ja Eepeen toiminta

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja erityistoimenpiteet näkyvät myös S-ryhmän ja Eepeen toimipaikoissa. Seuraa päivittyvää tilannetta:

Ruuan verkkokauppa valmistuu jo huhtikuussa

Prisma Seinäjoen ruuan verkkokaupan avaamista on aikaistettu koronavirustilanteen vuoksi muutamalla viikolla. Tavoitteena on, että verkkokauppa avataan asiakkaille huhtikuun puolivälissä. Jotta palvelu toimii sujuvasti, verkkokaupalle rakennetaan Prisman yhteyteen uudet noin 300 neliön tilat. Keräämme tilaamasi ostokset puolestasi, jonka jälkeen voit joko noutaa ne itse paikan päältä…

Prisma Kauppakassin tilat rakentumassa Seinäjoelle

Prisma Seinäjoen ruoan verkkopalvelun noutopisteen rakentaminen on käynnistynyt Prisman Seinäjoen puoleiseen päätyyn. Palvelu avataan ennen kesää.

Tangokuningatar uskoo kokemuksen voimaan

Viidennellä yrittämällä tangokuningattareksi valittu Pirita Niemenmaa antaa osan voitostaan ABC Seinäjoelle. Oma työtiimi tuki kaikin tavoin voittajan matkaa.

Yritysmyynti puhaltaa uudella voimalla

Eepeen alueen uutena S-Business yritysmyyntipäällikkönä aloittanut Timo Ranta-Lassila rakastaa myyntityötä, järjestelmällisyyttä ja siivekkäitä autoja. Jokainen eepeeläinen on myös yritysmyyjä, hän korostaa.

Prisman uusi ilme toi heti kasvua

Prisman lokakuun lopussa valmistunut muodonmuutos näkyi heti myynneissä: päivittäistavaran ja pukeutumisen päivämyynnit ovat kasvaneet 15–20 prosenttia edellisvuodesta. Tavaratalonjohtaja Mikko Sihto esittelee uudistuksen kohokohdat.

Eepee somessa