Ajankohtaista

Prisman palvelu paranee pääasioissa 

Prisman parturi-kampaamo on kokenut syksyn aikana melkoisen muodonmuutoksen. Kun Emotion muutti sen yhteyteen, tiloissa palvelee yhteensä 30 kauneudenhoitoalan ammattilaista. 

S-Business-kortin suosio kasvaa, eikä ihme!

Miltä kuulostaisi koroton ja kuluton maksukortti, joka antaisi 30 päivää maksuaikaa ja josta saisit yrityksesi kirjanpitoon kuukausittaisen koontilaskun, jossa kuittitiedot ovat valmiina?

Prisman moottori vahvistuu

Ruokaosasto on Prisman moottori, joka halutaan pitää huippukunnossa. Samalla tavaratalon sisään rakentuvat omat maailmansa lapsille, sisustajille ja tietokonepelien ystäville.

Eepeeläinen 3/19 ilmestyi

Eepeen isoimmat muutoksen tuulet puhaltavat tällä hetkellä Hyllykalliolla, Kauhavalla ja Kortesjärvellä. Hyllykallion Prismassa on meneillään muodonmuutos, jossa käydään läpi kaikki osastot hyllymetri kerrallaan. Kauhavalla uuden liikekeskuksen rakentaminen etenee mallikkaasti, ja Kortesjärvellä S-market on muutamassa uusiin isompiin tiloihin. Uudessa Eepeeläisessä esittäytyvät myös S-Pankin tiimi, luottokumppanit Kiinteistöässä ja SeAMK sekä uusi sisäinen tarkastaja Annika Kurhela.

Ostamisen helppous vahvistuu Prismassa 

Hyllykallion Prismassa on viime aikoina pyörinyt asiakkaiden lisäksi myös rakentajia. S-Pankin ja Emotionin valmistuttua työmiehet ovat siirtäneet katseensa kaupan puolelle. 

Maiseman mitalla kokoustilaa

Asiakkaat osaavat joskus yllättää. Näin kävi Original Sokos Hotel Lakeudelle, joka valittiin asiakastyytyväisyyden perusteella ketjun parhaaksi kokoushotelliksi. 

Eepee somessa