Ajankohtaista

Prisma Kauppakassin tilat rakentumassa Seinäjoelle

Prisma Seinäjoen ruoan verkkopalvelun noutopisteen rakentaminen on käynnistynyt Prisman Seinäjoen puoleiseen päätyyn. Palvelu avataan ennen kesää.

Tangokuningatar uskoo kokemuksen voimaan

Viidennellä yrittämällä tangokuningattareksi valittu Pirita Niemenmaa antaa osan voitostaan ABC Seinäjoelle. Oma työtiimi tuki kaikin tavoin voittajan matkaa.

Yritysmyynti puhaltaa uudella voimalla

Eepeen alueen uutena S-Business yritysmyyntipäällikkönä aloittanut Timo Ranta-Lassila rakastaa myyntityötä, järjestelmällisyyttä ja siivekkäitä autoja. Jokainen eepeeläinen on myös yritysmyyjä, hän korostaa.

Kokkeja kaukaa kotoa

Filippiineiltä Suomeen töihin muuttaneet kokit Michael Gerald Capa ja Art Jayson Garcia tuovat ABC Seinäjoelle kansainvälistä osaamista ja positiivista energiaa.

Prisman uusi ilme toi heti kasvua

Prisman lokakuun lopussa valmistunut muodonmuutos näkyi heti myynneissä: päivittäistavaran ja pukeutumisen päivämyynnit ovat kasvaneet 15–20 prosenttia edellisvuodesta. Tavaratalonjohtaja Mikko Sihto esittelee uudistuksen kohokohdat.

Kauneudelle yhteinen palvelukeidas

Emotion ja Prisman parturi-kampaamo muuttivat syksyllä yhteen. Uusissa tiloissa palvelee nyt jopa 30 kauneudenhoitoalan ammattilaista.

Eepee somessa