Bonuspankista ykköseksi

Hyllykallion Prisman S-Pankin muutto uusittuihin tiloihin tuo asiakkaille lisää yksityisyyttä ja pankille mahdollisuuden kasvaa S-ryhmän parhaaksi asiakaspalvelupisteeksi. Uuden asiakaspalvelupisteen avajaisia vietetään perjantaina 26. huhtikuuta.

S-Pankin esimiehen Katri Rintaniemen hymy on herkässä, sillä kevät on ollut uudistumisen aikaa. Prisman vilkkaimman kauppareitin varrella sijainnut asiakaspalvelupiste muuttaa kauppakäytävälle sisäänkäynnin Rautaprisman puoleiseen päähän.

Mittavan remontin läpikäynyt noin 130 neliön suuruinen pankkisali näyttää juuri siltä, miltä nykyaikaisen konttorin kuuluu. S-Pankin värein eli harmaalla, valkoisella ja vihreällä sisustettu tila huokuu rauhallista ja luotettavaa tunnelmaa.

– Salissa on kuusi palvelupaikkaa lasiovilla, se parantaa huomattavasti asiakkaiden yksityisyyttä. On paljon mukavampi puhua raha-asioistaan omassa tilassa kuin avonaisella palvelutiskillä.

Rintaniemi pitää muuttoa merkittävänä juttuna myös henkilöstön kannalta. Kymmenen ammattialaisen pankkitiimi saa työskennellä tiloissa, jossa on kaikki edellytykset tehdä hyvää tulosta. Eepeen asiakaspalvelupiste on tähänkin asti menestynyt hyvin valtakunnallisessa S-Pankin asiakaspalvelupisteiden vertailussa, mutta nyt tavoite on asetettu ykköseksi.

– Meillä ei ole enää mitään syytä sille, miksemme voisi olla kaikista paras, Rintaniemi toteaa.

Yhä useamman pääpankki

Reilut kymmenen vuotta toiminut S-Pankki on ajan myötä muuttunut monella tavoin. Bonusten ja pienten pankkiasioiden hoitamisesta on siirrytty yhä laajempiin ja vaativampiin pankkipalveluihin. Rintaniemen mukaan S-Pankille on ollut selkeää tilausta.

– Kun muut pankit supistavat palvelujaan, me lisäämme niitä. Siksi meistä on tullut monelle pääpankki, johon he keskittävät kaikki pankkiasiansa.

Hän uskoo, että uudistuneet tilat tuovat lisää asiakkaita.

– Asiakkaat mieltävät tämän entistä enemmän pankiksi, josta saa kaikkia pankin palveluja. Pankkikulttuurimme syvenee, hän pohtii.

Muuton myötä pankin takaosaan tulivat uudet tilat myös Eepeen markkinointitiimille. Heistä osa on työskennellyt pankin taustatiloissa ja osa Prisman yläkerrassa Eepeen konttorilla. Myös asiakkuuspäällikkö Tuula Rajalan työhuone löytyy samasta paikasta.

S-Pankki muuttaa uusiin tiloihin pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Avajaisia vietetään perjantaina 26. huhtikuuta.

– Emme ole suljettuna muuton aikana. Palvelemme vanhassa niin kauan että uusi saadaan käyttöön, Rintaniemi kertoo.

Asuntolainojen neuvottelut hoitavat S-Pankin laina-asiantuntijat eli S-Pankkiirit Seinäjoen keskustassa osoitteessa Koulukatu 5. Lainaneuvottelu käydään S-Pankkiirin toimistolla tai etäneuvotteluna. Asuntolainahakemuksen täyttämisen yhteydessä voi varata ajan lainaneuvotteluun. Lue lisää: s-pankki.fi.

Avainsanat:
, ,