Eepee myy paljon lähiruokaa

Eepeen marketkaupan valikoimista vastaava Kimmo Mylläri pitää huolta siitä, että Eepeen ostot sisältävät mahdollisimman paljon lähiruokaa.

– Meillä lähiruokaa ovat sadan kilometrin säteellä tuotetut elintarvikkeet. Eepeellä on hyvä tilanne, sillä toimialueellamme on useita merkittäviä ruoantuottajia. Etelä-Pohjanmaalta löytyy paljon lihantuotantoa, vihannestuottajia ja leipomoita.

Makuja meiltä -tarra kertoo, mitkä tuotteet ovat Eepeen valikoimissa lähiruokaa. Hintaetikettien yhteyteen tulevien tarrojen kehitystyö on parhaillaan viimeistelyssä. Tavoitteena on saada aikaan entistä parempilaatuinen tarra, joka näkyisi hyvin ja palvelisi kuluttajaa arjen valinnoissa.

– Jokainen valitsee itse, mutta haluamme tarjota runsaasti lähiruokaa vastuullisena vaihtoehtona. Oman alueen yrittäjien ja työllisyyden tukeminen kuuluu Eepeen toimintaperiaatteisiin. Ostamme Etelä-Pohjanmaan yrittäjiltä vuosittain lähes 70 miljoonalla eurolla tuotteita ja palveluja. Ruokatuotteita ostamme 126 eri toimittajalta, Mylläri summaa.

Avainsanat: