Eepeen marketkauppa uudistuu seitsemän myymälän vuosivauhtia

Eepeen marketkaupan uudistuslistalla on tavoitteena toteuttaa ensi vuonna seitsemän myymälää. S-market Lehtinen muuttaa kevään aikana Mega-keskukseen. Siirto tuli ajankohtaiseksi, kun nykyisen kiinteistön omistaja kertoi purkavansa kiinteistön ja rakentavansa sen tilalle kerrostaloja.

Kaupallinen johtaja Jari Palo kertoo, että työnimenä on S-market Megakeskus, mutta tuon nimen lisäksi on paljon avoimia mahdollisuuksia. 

– Tavoitteena on kehittää kaupasta sellainen, että se täyttää keskustassa asuvien ja työssäkäyvien tarpeet. Keskusta-alueella asuu aika paljon pieniä talouksia, opiskelijoita ja eläkeläisiä. Käymme opintomatkoilla ja mietimme uutta sapluunaa, joka palvelisi asiakkaita mahdollisimman hyvin.

Sale Soini tulee kokemaan täydellisen muutoksen ensi kesään mennessä. Myymälässä uusitaan kaikki lattioita ja kalustuksia myöten. S-market Isojoella on edessä melkein yhtä iso urakka, toki lattiat säilyvät entisellään. Avajaisia on tarkoitus juhlia alkukesästä.

S-market Lapua ja Lähi-ABC Lapua kokevat myös ison muutoksen kesään mennessä. Syksyllä ovat vielä uudistuslistalla Teuvan, Ilmajoen ja Jalasjärven S-marketit. Niiden aikataulu selviää tarkemmin myöhemmin.

Avainsanat:
,