Emotion muuttaa arjen askeliin

Emotion ottaa jännittävän askeleen muuttamalla sinne, missä ihmiset liikkuvat arkiostoksilla. Hyllykallion Prisman vilkkain kauppakäytävä saa pinkin piristyksen äitienpäiväksi.

Ryhmäpäällikkö Ann-Christina Hevonkoski kertoo, että muuton lähestyessä tunnelmat ovat olleet innostuneet ja jännittyneet. Liiketila tiivistyy 170 neliöön, mutta uuden konseptin kalusteet mahdollistavat hyvin yhtä laajan kosmetiikkavalikoiman kuin vanhassa yksikössä.

– Aluspukeutumisen tuotteet löytyvät jatkossa Prisman pukeutumisosaston erinomaisesta valikoimasta.

Muuton jälkeen Emotion tulee palvelemaan nykypäivän kuluttajia kompaktina kokonaisuutena, jonne on helppo poiketa kauppareissun yhteydessä.

– Enää meille ei tarvitse varta vasten lähteä. Asiakkaat ovat kehuneet, että hienoa kun tulemme Prismaan.

Emotionin asiakaskunnassa erityisesti miesten osuus on kasvussa ja Hevonkoski kertoo, että useita hyviä tuotesarjoja heille onkin tarjolla.

– Uusi sijainti tulee varmasti kasvattamaan miesten osuutta asiakaskunnassamme. Rautaprisman ja ruokakaupan kautta rohkeasti vaan rasvakauppaan, hän houkuttelee hymyillen.

Turhat seinät historiaan

Harmaalla, pinkillä ja ripauksella mustaa sävytetty liike tuo väriläiskän Prisman kauppakäytävälle. Emotionin uuden konseptin mukaan sisustettu liike on tyylikäs ja raikas paikka, jossa kauneudenhoitoalan ammattilaiset palvelevat jokaista yksilöllisesti.

Emotionin muutokset eivät jää tähän. Loppuvuodesta yhdistyvät tilat naapurissa olevan parturi-kampaamon kanssa. Näin saadaan synergiaetuja, kun kahdesta yksiköstä tulee yhdessä suurempi. Prismaan syntyy uudenlainen kauneuskeskus, joka palvelee monipuolisesti asiakkaita.

– Hoitolapuoli on toistaiseksi tauolla, mutta kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaiden toiveita ja palautteita. Jos tulee paljon pyyntöjä hoitopalvelujen palauttamiseksi, niin mietimme järjestelyjä uudelleen, Hevonkoski toteaa.
– Odotamme innolla uutta laajempaa kokonaisuutta asiakkaiden palvelemiseen, kertoo Prisman Parturi-kampaamon ja Emotionin myymäläpäällikkö Anne-Mari Koivuluoma.

Liki 20 vuotta samassa paikassa palvelleen Emotionin ovet menivät kiinni 4. toukokuuta. Suunnitelmissa on, että muutto hoituu viidessä päivässä. Uudistunut Emotion avataan Prismassa torstaina 9. toukokuuta.