Kesä tuoksuu raikkaille hedelmille

Emotionin ammattilaiset kertovat kesän kauneusvinkkejä.

Kesämiesten trendituoksut ovat raikkaita sitrustuoksuja. Naisten tuoksumaailmassa on runsaasti kukkaistuoksuja ja hedelmäisiä vivahteita, raikkaita nekin.

Huulipunissa ovat muotia kirkkaat värit, lisäksi kiilto saa huulet hehkumaan. Luomiväreissä ovat trendikkäitä hiekka ja meren eri sävyt. Sininen on nyt ykkösväri, rohkeimmat värjäävät ripsensäkin siniseksi. Kesämeikkaajan kannattaa muistaa myös highlighterit, joilla voi valon avulla korostaa kasvojen muotoja.

S-Etukorttitarjoukset kiinnostavat

Vaikka Seinäjoen ydinkeskusta on rakennusbuumin takia revitty auki, sillä ei ole ollut haitallista vaikutusta Mega-keskuksessa sijaitsevan Emotionin arkeen, päinvastoin.

– Meillä on hyvin parkkitilaa ja ilmainen tunnin pysäköinti. Lisäksi miehet ovat löytäneet tänne, meiltä löytyy hyvä valikoima parranhoitotuotteita ja miesten kosmetiikkaa, Emotion Seinäjoen myymäläpäällikkö Jaana Pihlaja kertoo.

Emotionin asiakkaat seuraavat hyvin ajan kauneustrendejä, kuten esimerkiksi valovoiteiden tuomia uusia mahdollisuuksia. Poikkeuksellisen hyvin asioista ovat perillä nuoret, jotka löytävät tuoreimman tiedon YouTubesta.

Tyypillinen Emotionin asiakas ostaa kaksi-kolme tuotetta kerrallaan. Erityisesti S-Etukorttitarjoukset kiinnostavat, sillä ne päihittävät usein jopa risteilyjen taxfree-hinnat. Hyvän lisän tuovat kosmetologin palvelut saman katon alla.

Pinkkiä alle, kukkakuosia rannalle

Trendikäs kesänainen pukeutuu pinkkeihin tai muihin värikkäisiin alusvaatteisiin. Paljon on pitsejä, lisäksi kaarituista on monissa malleissa luovuttu. Uutena hittinä ovat painijanselällä varustetut, vain kevyesti topatut rintsikat.

Entäpä se kesän kuumin kysymys: millainen uima-asu on nyt hottia?

– Kukkakuosit, perusvärit musta ja punainen. Pallot ovat tulleet takaisin. Uimapukumallit ovat hieman peittävämpiä, mutta bikineistä löytyy myös paljastavia malleja, Jaana Pihlaja kertoo kesärantojen kirjosta.