Kokkikin voi kukkia

”Minulla on viitisen vuotta kokin työuraa jäljellä ja ajattelin, että nyt olisi hyvä tilaisuus kokeilla jotakin ihan uutta. Otin edellisvuoden syksyllä yhteyttä Hyllykallion Multasormeen ja pääsin kesällä 2016 unelmien kesäduuniin. Se oli nappivalinta, sillä puutarha on minun juttuni.

Oli hienoa huomata, miten paljon opittavaa vielä kaksi vuosikymmentä puutarhanhoitoa harrastettuani minulla oli. Erityisesti yksivuotiset kasvit eli kesäkukat ovat minulle uutta maaperää, kun omassa puutarhassani pääroolissa ovat perennat.

Henkilöstön sisäinen liikkuvuus on järjestetty Eepeessä erittäin hyvin. Viiden toimialan ansiosta meillä on valtavasti mahdollisuuksia. Ja heille, jotka ovat pitkään olleet samoissa tehtävissä, tämä on oiva tapa oman osaamisen haastamiseen. Nykyään enää harva tekee koko työuraansa yhdessä hommassa, siksikin on hyvä osata useampia asioita.

Nautin kesätyössäni, kun sain laittaa myytäviä tuotteita kauniisti esille. Lisäksi sai olla ulkona, se oli suurin ero keittiöhommiin verrattuna. Työn ydin puolestaan on kummassakin sama: hyvä asiakaspalvelu. Se on kaiken A ja O, sen ehdoilla mennään.”

Jouko Kananoja, Seinäjoen Rosson kokki