Meillä töissä

Meillä töissä – inspiroiko ABC?

ABC Alajärvellä työskentelevä Janette arvostaa Eepeetä työpaikkana varsinkin siksi, että se tarjoaa mahdollisuuksia kouluttautua monenlaisiin työtehtäviin. Katso avoimet työpaikat: www.eepee.fi.

Meillä töissä – kiinnostaako myyjän työ?

Jenna kertoo videolla kokemuksistaan myyjän työstä S-market Kivistössä. Kiinnostaisiko sinua hakea Eepeelle töihin? Se onnistuu osoitteessa www.eepee.fi.

Meillä töissä – tarjoilijaksi kesätöiden kautta

Sanna päätyi Talriikkiin töihin kesätöiden kautta. Katso video ja hae Eepeelle töihin osoitteessa: www.eepee.fi.

Asiakaspalvelun monet kasvot

Eepeessä henkilökunnasta pidetään monella tapaa hyvää huolta. Katso video, jossa eepeeläiset kertovat työstään S-marketissa, ABC:llä, ravintola Talriikissa sekä Original Sokos Hotel Lakeudessa ja Vaakunassa.

1203

eepeeläistä vuoden 2019 lopussa

Välittävä työpaikka kannustaa kehittymään

 

Eepee on yli 1 200 eteläpohjalaisen työyhteisö, joka rakentaa innostavaa työpaikkaa välittämällä työkavereista, arvostamalla ja kannustamalla. Teemme kaikkemme työhyvinvoinnin ja hyvän esimiestyön eteen, sillä kun työntekijät voivat hyvin, se näkyy suoraan myös asiakastyytyväisyydessä. Tämä asenne on useina vuosina peräkkäin nostanut meidät kärkisijoille myös Suomen innostavimpien työpaikkojen vertailussa, viime vuonna ykköseksi, tänä vuonna kolmanneksi.

Heittäydy eepeeläiseksi

Eepee on maakunnan suurin palvelualojen työllistäjä, ja verkostoomme kuuluu noin 70 toimipaikkaa 17 paikkakunnalla. Tarjoamme mielenkiintoisia töitä neljällä eri toimialalla: marketkaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä autokaupan parissa. Viime vuonna uusien yksiköiden avaukset toivat maakuntaan 50 uutta työpaikkaa.

Monenlaisia urapolkuja

Henkilöstöstä osa tulee Eepeen yksiköihin käymään vain, kuten töihin opiskelun ajaksi. Toiset jäävät pidemmäksi ajaksi ja etenevät urallaan. Laaja toimipaikkaverkosto ja kouluttautumiseen kannustava työilmapiiri tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja niin paikkakunnan, työtehtävän kuin
alan vaihtajille – ja Eepee on mielellään mukana näillä kaikilla poluilla.

Harjoittelun kautta töihin

Osaavien ammattilaisten saatavuus on elinehto Eepeen kaltaiselle organisaatiolle, jossa useimmat työtehtävät painottuvat asiakaspalveluun. Siksi yhteistyö ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen kanssa on meille erittäin arvokasta. Näin myös sadat maakunnan nuoret saavat joka vuosi ensikosketuksen osuuskauppaan ja ylipäänsä työelämään Eepeen toimipaikoissa käydyillä tet-jaksoilla, työssäoppimis- ja työharjoittelujaksoilla tai kesätöissä.

Hae meille töihin: www.eepee.fi

915

Henkilöä vakituisessa työsuhteessa

377

Kausityöntekijää kesällä 2019

31 %

Kokoaikaisia vakituisista työsuhteista

353

Harjoittelijaa kesällä 2019