Prisman palvelu paranee pääasioissa 

Prisman parturi-kampaamo on kokenut syksyn aikana melkoisen muodonmuutoksen. Kun Emotion muutti sen yhteyteen, tiloissa palvelee yhteensä 30 kauneudenhoitoalan ammattilaista. 

Hyllykallion Prisman parturi-kampaamon uudistus tuo asiakkaille kaivattua väljyyttä ja yksityisyyttä. Toimipistettä vetävä Anne-Mari Koivuluoma kertoo, että tilaa tuli lisää 50 neliötä. Samalla 20 asiakasta palveleva tila jaettiin naisten- ja miestenmaailmaan, lisäksi on jonotusnumerolla toimiva unisex-piste. 

– Kun jonossa on enemmän kuin kolme, asiakas voi syöttää koneeseen kännykkänumeronsa ja mennä vaikka kauppa-asioille tai kahville Pressoon. Tekstiviesti ilmoittaa, kun on aika palata kampaamoon. 

Upealta näyttää myös vihreän metsätapetin koristama peruukkihuone, joka tehtiin entisestä taukotilasta. Koivuluoma kertoo hymyillen, että antoi työtiimilleen tehtäväksi suunnitella kunnollisen tilan peruukkiasiakkaille. Sellaisen, jossa on omaa rauhaa ja riittävästi tilaa ottaa kaveri mukaan makutuomariksi. 

Monet peruukkiasiakkaista ovat syöpää sairastavia, mutta myös muut ostavat peruukkeja. Koivuluoman mukaan se on hyvä ratkaisu esimerkiksi heille, joilla on ohuet hiukset. Juhlatukka on aina valmiina odottamassa värjättynä ja laitettuna. 

Loppuvuodesta tulee uutena palveluna myös parranajo. Sen voi valita pelkkänä ajona, kasvohieronnan kera tai kokonaispakettina, joka sisältää hiustenleikkauksen ja parranajon kasvohieronnalla. 

Yhteistyöllä lisää imua 

Koivuluoman tiimiin kuuluu muutoksen jälkeen myös Emotionin väki. Kolmenkymmenen kauneudenhoitoalan ammattilaisen porukka pitää huolta, että asiakas saa hyvän palvelukokemuksen. 

– Usein käy niin, että vaikkapa kosmetiikkaostoksille tuleva asiakas huomaa tarvitsevansa myös hiustenhoitotuotteita tai jopa leikkauksen. Vastaavasti parin tunnin kampaamokäynnin yhteydessä voi tulla ilmi, että asiakkaalta puuttuu hyvä kasvovoide. Pystymme palvelemaan entistä laajemmin ja vieressä on vielä Prisma valtavine valikoimineen. 

Parturi-kampaamon ruuhkahuippu on tavannut ajoittua iltaan. Uudistuksen motiivina on saada asiakaspaikat käyttöön tasaisesti aamusta iltaan. Alku on ollut Koivuluoman mukaan lupaava. 

– Vaikka palvelut paranivat, hinnat pysyivät entisinä. Asiakkailla on mahdollista myös nauttia kahvit kampaamossa odotellessaan vuoroa, hän lisää. 

Avainsanat:
, ,