Ruokaa läheltäsi – tervetuloa ravintola Talriikkiin

Original Sokos Hotel Vaakunan uusi Talriikki avaa ovensa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ravintola Talriikki aloittaa Vaakunan tarinassa uuden maukkaan kappaleen, mutta jatkaa samalla talossa yli neljännesvuosisadan ajan toimineen Fransmannin arvokasta perinnettä paikkana, jonne tullaan, kun halutaan herkutella – syödä vähän paremmin.

Sekä Talriikin makumaailma, että sisustus ottavat samalla Original-konseptin paikallisuutta korostavassa hengessä askeleen Ranskasta kohti kotia. Aika muutokselle oli kypsä nyt, kun 1991 avattu Original Sokos Hotel Vaakuna käy läpi täydellistä muodonmuutosta.

– Hotellimme Seinäjoella ovat uudistusten jälkeen yhteiseltä sielultaan ja sydämeltään pohjalaisia, mutta kumpikin konseptin hengessä originelleja – omannäköisiään ja yksilöllisiä. Niiden ravintolat, Talriikki ja Lakeus Matador täydentävät mainiosti toistensa ainutlaatuista tarjontaa, summaa toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas.

Oma, originelli menu
Talriikin uusi menu on alusta loppuun Eepeen omien ammattilaisten, henkilökunnan sekä keittiöpäällikkö Tiina Laurilan ja ravintolapäällikkö Minna Kasken käsialaa. Työryhmää on vahvistettu vielä Lakeus Matadorin keittiö- ja ravintolapäällikkö Ossi Kallion panostuksella ja Talriikin drinkkilistan takaa löytyy ravintolapäällikkö Joonas Uitto Amarillosta.

– Haluamme yhä vahvemmin korostaa kotimaisuutta ja paikallisuutta. Olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, Ruokaprovinssimme antimista ja puhtaista mauista. Satokausiajattelu tulee näkymään vahvasti kausimenuissamme, samoin Lähiruokamenu on edelleen yksi ylpeydenaiheemme, kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila.

Original Sokos Hotel Vaakunan uudistuksen sisustussuunnittelun kulmakivet arvokkuus, dramaattisuus ja pohjalaisuus näkyvät vahvoina myös uudessa ravintolassa.

– Talriikin pohjoismainen pohjalaisuus ei ole kliinistä valkoista valkoisella vaan tummaa, sielukasta ja tyylikästä, hymyilee Mäki-Opas.

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas, p. 010 764 7101, sähköposti elina.maki-opas@sok.fi
Ravintolapäällikkö Minna Kaski, p. 010 764 7055, sähköposti minna.kaski@sok.fi