S-Business-kortin suosio kasvaa, eikä ihme!

Miltä kuulostaisi koroton ja kuluton maksukortti, joka antaisi 30 päivää maksuaikaa ja josta saisit yrityksesi kirjanpitoon kuukausittaisen koontilaskun, jossa kuittitiedot ovat valmiina?

S-Business-kortilla on jo yli 80 000 käyttäjää noin 30 000 suomalaisyrityksessä. Kyseessä on ilmainen, yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu maksuaikakortti, joka ainoana maksuaikakorttina tarjoaa täydellisen kuitittomuuden.

”Kortilla saa myös monenlaisia etuja ja alennuksia kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tämänkin vuoksi kortista on tullut niin suosittu”, kertoo myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepeestä.

Esimerkiksi polttoaineissa alennus on 2,5-4 senttiä, S-ryhmän päivittäis- ja käyttötavaroissa 2 prosenttia ja hotelleissa 3–5 prosenttia.

Kortti toimii yli 1 600 S-ryhmän toimipaikassa.

Ranta-Lassilan mukaan yrittäjiltä tulee kaikkein eniten kiitosta siitä, ettei ostokuitteja enää tarvitse säilytellä kirjanpitoon.

”Ostot menevät koontilaskulle alv-erittelyineen. Mitään laskutuslisiä ei meillä ole, eikä myöskään aloitus-, käyttö- tai vuosimaksuja. Monet yrittäjät ovat jopa luopuneet perinteisistä luottokorteista, koska tällä pystyy tekemään yrityksen hankinnat niin edullisesti.”

Kortista voi saada vielä enemmän hyötyä irti, kun lataa kännykkään helppokäyttöisen S-Business-mobiilisovelluksen. Sovelluksessa ostolle voi lisätä näppärästi selitteen, kuten kulun aiheen tai osallistujat. Ostoja pystyy myös seuraamaan reaaliajassa.

”Ostoja voi seurata ja kortteja hallinnoida myös S-Business Extranetissä, joka on maksuton palvelu. Tunnukset avataan automattisesti yrityksen S-Business -korttiyhteyshenkilölle. Lisäarvoa tuo vielä se, että yrityksen kirjanpidon oletustilit voidaan merkitä meidän kaikkien S-ryhmän tuoteryhmien taakse. Tämä mahdollistaa automaattisen tiliöinnin.”

Kun S-Business-korttisopimus on tehty, kortti on käyttövalmis. Samassa yrityksessä voi olla useita S-Business-kortteja ja käyttäjiä – myös yhteiskäyttökortit ovat mahdollisia.

Yrittäjän yhteistyökumppani

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee tekee merkittävää yhteistyötä oman maakunnan yrittäjien kanssa. vuonna 2018 Eepee osti kaikkiaan 68 miljoonalla eurolla tuotteita ja palveluita eteläpohjalaisilta yrityksiltä.

”Lisäksi Eepee on ostanut noin 13 miljoonalla eurolla erilaisia rakentamiseen ja ylläpitoon liittyviä palveluita omalta alueelta. Meillä on yhteistyökumppaneina yli 200 paikallista yritystä. Ruokaostoja tehdään 126 eri toimittajalta”, kertoo Timo Ranta-Lassila.

Muista myös:

· Mobiilitankkaus: auton tankkaus hoituu kätevästi mobiilisovelluksella, johon voi kytkeä S-Business-kortin.

· Autojen pesut hoituvat ABC Pesukadulla (Seinäjoki, Kauhajoki ja Teuva), sisäpesut ja fiksaukset ABC Fixauksessa (Seinäjoki).

· Eepeen ABC-liikennemyymälöissä ja hotelleissa on hyviä kokoustiloja. Lisätietoja myyntipalvelusta p. 010 7648 100. myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

· Pikkujoulukausi lähestyy. Katso tarjontamme ja pyydä tarjous  www.raflaamo.fi/fi/pikkujoulut

S-Business Oy Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Timo Ranta-Lassila, 050 4100 841, timo.ranta-lassila@sok.fi

www.s-business.fi