Uudistettu Rosso ja ravintola Fafa’s Seinäjoelle

Tiedote 7.2.2019

Eepee avasi torstaina Seinäjoen Epstorille uudistetun Rosson sekä täysin uuden ravintola Fafa’sin. Se tarkoittaa tuvan täydeltä aitoa italialaista tunnelmaa ja maistuvia falafeleja.

Uudistettu Rosso tarjoaa kävijöilleen uudenlaisen iltalialaistyylisen kokemuksen. Sisustus on uudistettu hyödyntäen vanhaa kalustoa. Lisäksi on tuotu piristykseksi jotain uutta, kuten valaisimet.

– Erityisen ylpeitä olemme uudesta aidosta napolilaisesta Izzo-pizzauunistamme, joka luo aitoa italialaista tunnelmaa, kertoo ravintolapäällikkö Johanna Mäkinen.

Seinäjoelle täysin uutena ravintolana aukeava Fafa’s tuo mukanaan uuden makumaailman. Fafa’sista löydät maukkaat ja reilut pitat, tuoreista raaka-aineista valmistetut salaatit ja falafelit sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Fafa’sissa annokset valmistetaan asiakkaalle tilauksesta. Molemmista ravintoloista voi hakea ruokaa mukaan.

Vegaanista ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy sekä Rosson että Fafa’sin listalta runsaasti vaihtoehtoja, muun muassa pizzoja ja pitoja voi tilata gluteenittomina. Kevyempää ruokaa kaipaaville tarjoillaan salaatteja.

– Aika näyttää, mitkä Fafa’sin tuotteista nousevat eteläpohjalaisten suosikeiksi, iloitsee toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas.

Uudistetussa Rossossa asiakaspaikkoja on 120 ja Fafa’sissa noin 20. Molemmat ravintolat ovat avoinna arkisin 10.30–21, perjantaisin ja lauantaisin kello 23 saakka sekä sunnuntaisin 12–20.

Rosso

Rosso on tarjoillut italialaista ruokakulttuuria ja iloista yhdessäoloa suomalaisille jo yli 40 vuotta. Rossot tarjoavat paikan iloiselle yhdessäololle, pizzalle, pastalle ja viinille. Rosso-ketjuun kuuluu tällä hetkellä 28 ravintolaa 27 paikkakunnalla. rosso.fi

Fafa’s

Fafa’s tuo mukanaan hyvää fiilistä, maukkaita ja riittävän kokoisia annoksia tuoreista raaka-aineista sekä mutkattoman ystävällistä palvelua ja erinomaisen hinta-laatusuhteen. Fafa’s sai alkunsa trendikkäällä kadulla Helsingin ytimessä ja on tarjonnut asiakkailleen terveellistä ja ravinteikasta Välimerelle kumartavaa gourmet-katuruokaa vuodesta 2011.

Fafa’s Seinäjoki on ketjun 31. ravintola Suomessa. Fafa’sin makuihin voi päästä käsiksi jo yhdessätoista Suomen kaupungissa. Ruotsissakin asiakkaita palvelee yksi ravintola ja Tallinnassa kolme. fafas.fi

Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
toimialapäällikkö, Elina Mäki-Opas, Matkailu-ja ravitsemiskauppa p. 010 76 47101 s-posti elina.maki-opas@sok.fi