Viritetyt tangot keskellä kaupunkia

Eepeen Virittämö rokataan nyt Seinäjoen Tangomarkkinoiden aikaan 5.–8. heinäkuuta yökerho Karman tiloissa. Ulpu ruokapirssin muhkeilla burgereilla jaksaa juhlia pikkutunneille asti.

TangoVirittämön avaavat keskiviikkona Ressu ja Jussi, torstaina koetaan Laura Voutilaisen valovoimainen show. Viikonlopun nimiä ovat Jukka Poika ja Movetron. Päiväsaikaan festivaalikansa pääsee nauttimaan Karman tangoterassilla. Luvassa ovat jo legendaarisiksi muodostuneet Tarjan karaoketanssit ja Tangokaraoken SM-kilpailut keskiviikkona klo 20. Torstaista alkaen tanssikuvioita treenataan pilke silmäkulmassa Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmasta tutun Susa Matsonin iloisilla tanssitunneilla. Torstaipäivän ehdoton kohokohta on rakastettu iskelmälaulaja Eino Grön, joka tulkitsee tangoa suurella tunteella Karman tangoterassilla.

Pidä tangovire yllä pistäytymällä myös Aallossa ja Ulpussa
Kauppatorilla tangokansaa palvelevat Karman lisäksi terassiravintola Aalto ja Ulpu ruokapirssi. Kauppatorin Aalto on aurinkoinen kohtaamispaikka, johon voi tulla päivällä koko perheen voimin virvokkeelle ja Ulpu ruokapirssin hiiligrillin mehukkaalle burgerille. Illan pimetessä terassilla on aika nauttia vaikkapa lasillisesta kuohuvaa ja aikuisesta seurasta.

Aukioloajat vko 27
Karma:
ke–to klo 11–04
pe–la klo 09–04
su klo 18–04

Aalto:
ke–pe klo 11–02
la klo 09–02
su klo 14–22 (säävaraus)

Ulpu:
joka päivä klo 11–01.30

Lisätietoja
Karman TangoVirittämö
www.ravintolakarma.fi
www.facebook.com/ravintolakarma
www.facebook.com/virittamo

Kauppatorin Aalto
www.facebook.com/KauppatorinAalto/
www.raflaamo.fi/fi/seinajoki/kauppatorin-aalto

Ulpu Ruokapirssi
www.facebook.com/UlpuRuokapirssi/
www.raflaamo.fi/fi/seinajoki/ulpu-ruokapirssi